Working @ Pop Vriend Seeds?

Which shirt fits you perfectly?

We are a rapidly growing and successful family business in the seed industry. We seem small, but think big. Meanwhile, we cherish the perks of being agile: short lines, broad responsibilities, being the top in your field, working in a close team. Curious? Check out the People of Pop Vriend.

Wij zijn een succesvol en snelgroeiend familiebedrijf in de groentezaadveredeling. We lijken relatief klein ten opzichte van de grote multinationals, maar we denken groot. We koesteren de voordelen van onze zelfstandigheid; we zijn snel, wendbaar, we houden niet van oeverloos vergaderen en iedereen krijgt en draagt een brede verantwoordelijkheid. Nieuwsgierig? Kijk naar The People of Pop Vriend, waar collega’s vertellen waarom ze bij ons werken.

Bekijk hieronder onze actuele vacatures of contact Lilyan Wolsink onze HR adviseur.

Plant & Processing Manager

a.k.a. Plant Master

Wil jij je logistieke talenten inzetten in een groeisector die bijdraagt aan de wereldvoedselvoorziening en een gezonde groenteconsumptie? En houd je ervan om, samen met je team, ervoor te zorgen dat alles operationeel op rolletjes loopt? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe Plant & Processing Manager.

Meer weten over jouw werkweek als Plant Master?

Bekijk het hele profiel

Area Sales Manager

a.k.a. Business Grower Africa

Onze business unit Pop Vriend Vegetable Seeds zoekt een topverkoper met groene vingers voor de verkoop van onze groenterassen in met name Noord- en West-Afrika. Dat betekent dat je onze bestaande klantrelaties beheert en het netwerk verder uitbouwt. Cruciaal hierbij is het productadvies dat je klanten geeft, zodat zij onder hun specifieke condities de beste resultaten kunnen behalen. Je kent de producten dan ook van haver tot gort. Een flink deel van je tijd ben je op pad, op zoek naar nieuwe klanten en om proeven op te zetten. Je hebt een scherp oog voor de ontwikkelingen in de markt en je weet de kansen die je ziet te benutten.

Meer weten over jouw werkweek als Business Grower?

Bekijk het hele profiel

Stagiair

a.k.a. Super Sprout

Wij zijn continue op zoek naar de allerbeste studenten voor stages. Wil jij je talent inzetten in een groeisector die bijdraagt aan de werkelijke vraagstukken van de wereld? Vind jij het niet erg het beste jongetje of meisje van de klas te zijn? En sta jij te trappelen om je ambities in de praktijk te brengen? Stuur dan een e-mail aan onze HR Adviseur Lilyan Wolsink.

Stageopdracht Supply Chain
Stageopdracht Sales